Kontaktirajte nas!

logo GK 108x150 Kontaktirajte nas!Grafika Kostić temeljem svog četrdesetpet godišnjeg iskustva priprema već trećoj generaciji mladenaca odgovore na njihove želje u izradi pozivnica. Bilo da se radi o motivima iz naše ponude ili o izvedbi želja mladenaca, pružamo sve usluge vezane za izradu pozivnica: od klasičnog tiska, preko termografije do preganog tiska i foliotiska koji ostavljaju nezaboravne dojmove i na pogled i na dodir. U završnoj obradi ne možemo se sjetiti koju fazu nismo u stanju izvesti. Ovdje su objavljeni samo neki modeli iz našeg asortimana. Za sve potrebne informacije koje ćemo Vam rado dati slobodno nas kontaktirajte
na telefone: (01) 293 25 35, (091) 898 22 49 ili
na e-mail: info@pozivnicezavjencanje.com ili
dogovorite sastanak u našem uredu, rado ćemo Vam izaći ususret.

Prijedlog 1 300x72 Kontaktirajte nas!Pozivnicezavjencanje.com je stranica izrađena u namjeri da poboljša kvalitetu informacije o pozivnicama, a odnosi se na proizvode iz svečane papirne konfekcije i proizvode koji prate dotični događaj.

Ovdje ćete pronaći korisne preglede, opsežne informacije, savjete i mnogo drugoga. Ova stranica je weblog formata, tako da svaki put kada se obnovi, posljednje izdanje se pojavljuje na vrhu stranice. To znači da možete često posjećivati našu stranicu i biti upoznati s našim novostima.

Možete se kretati po stranici koristeći izbornik koji je po strani. Slobodno slijedite poveznice koje ćete naći u tekstovima kako biste još podrobnije bili informirani.

Nadam se da ćete cijeniti prikupljene informacije i da će Vam pomoći u konačnom odabiru.

S poštovanjem,
Grafika Kostić

Komentari

Ovdje možete napisati svoj komentar ili bilo kakvu dobronamjernu sugestiju ili pak kritiku koju ćemo rado uzeti u obzir i pokušati se približiti zahtjevima. Isto tako, ovo je stranica  koja bilježi komentatore i nagrađuje uzvratnim posjetom na njihovim stranicama ukoliko je ostavljen kakav kvalitetan komentar.

Molimo da uzmete u obzir da će se robotizirani i jednostavni i neumjesni komentari uklanjati. Jednostavno napišite komentar držeći se teme i Vaš komentar bit će potvrđen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>