Vjenčanje s budžetom

Vjencanje s budzetom 200x300 Vjenčanje s budžetom

Kako se ponašate kad imate neograničenu količinu novaca ili dovoljno novaca da možete određene stvari nabaviti ili kupiti. Cijena igra bitnu ulogu, ali ne presudnu. Nakon razmišljanja odlučit ćete što će prevagnuti u odabiru pozivnica: cijena ili izgled.

No što se dešava kad imate ograničenu količinu novca da organizirate svoje vjenčanje. Isto tražite kompromis cijene i izgleda, ali cijena uvelike diktira odabir. U takvim slučajevima obično se izgubi glava i dragocjeno vrijeme tražeći i gledajući na više mjesta izbor koji se u nijansama razlikuje. I opet dođete s troškovima na isto: koliko ste potrošili svog vremena, goriva i tko zna čega vam dragog da bi ste pronašli idealan spoj.

Pošto se radi o početnim stvarima u organizaciji vjenčanja, logičan slijed poslije dobivanja datuma u crkvi ili kod matičara i odabira restorana je izrada pozivnica. I sad kad su dvije najveće stvari riješene, pogledate u novčanik i progutate knedlu uvidjevši da je došlo vrijeme stezati remen. Pozivnica je oličenje stila Vašeg vjenčanja i odaje trud koji ste Vi, Vaša obitelj i prijatelji uložili da Vam taj dan ostane nezaboravan.

No, kad pored pozivnice morate blistati i Vi, izbor je lak.

Svjesni dileme pred kojom se nalazite, spremno smo se bacili u rješavanje problema iz kojeg biste mogli izvući prihvatljivu situaciju na opće zadovoljstvo. Što ako biste promijenili način razmišljanja? Što ako se postave stvari na slijedeći način: „OK, radim svadbu za 200 ljudi, troškovi dosad su mi toliki i toliki, trebam još riješiti to, to i to…. Mislim da si više od 500 kuna ne mogu priuštiti za pozivnice.“

Doista, danas se postavljate pred takve dileme sve više i više, i to ne samo kad organizirate vjenčanje, nego i u svakodnevnom životu. Možete si to prihvatiti izazovom u kojem uvijek pobjeđujete. Ako pozivnice odabirete u paru, dogovorite zajedno iznos koji ćete izdvojiti za pozivnice. Na taj način bit ćete fleksibilni i popustljivi oko odabira. Odjednom vrpca može biti od rafije, ne treba biti satenska; Karton može biti plavi, crveni ili šampanj boje, ne mora biti svileni, srebrni ili perlasti.

Za nas to su samo nijanse kojima tiskom udahnjujemo život: takvom kartonu nabacimo šarm i raznim kombinacijama i dodatnim obradama koje su u startnoj cijeni. Ono što je kod nas posebno jest da dodajemo Vašoj pozivnici treću dimenziju. One pod opipom su reljefne. Liče na unikat, a ne na komad papira provučen kroz pisač. Otisnute su živim bojama: metalnim, pastelnim, postojanim,… i svaki tiskovni element izgleda kao da je izašao iz papira, da ga koristi samo kao podlogu.

Što biste rekli kada bi se takva ponuda pozivnica mogla pronaći u okviru priče od malo prije? S tiskom i omotnicom od istog papira? Što biste rekli da to nije kratkoročna akcija koja završava za par dana? Ili da se ne radi o jednom ili dva motiva, nego o paleti različitih formata i oblika s pripadajućim motivima zahvalnica ili privjesnica za konfete?

Ne očekujemo „WOW“, bit ćemo zadovoljni i sa „To je to.“

Comments are closed.